Šta Vam je presudno prilikom izbora igraonice za proslavu dečijeg rođendana?
Cena.
Ambijent .
Lokacija.
Usluga.
Rezultat.
PRATITE NAS

 

      

Proslava decijeg rodjendana - Igraonica Zazu

 

Šta su to rodjendaonice?

rodjendaonica

Rođendaonice su poslednjih deset godina mesta za organizovanje proslava decijih rodjendana, moderan način za ispunjavanje jedne od najvećih dečijih želja i dana sreće koji dugo ostaju u njihovom sećanju.

Rođendaonice su najpopularnija mesta za drugačiji oblik proslave tog posebnog dana, dana kada je dete došlo na svet, koji i roditelji i dete žele da obeleže u krugu malih drugara, prijatelja, rodbine, svih koji taj dan čine posebnim.

 

Rodjendaonice – usluge i sadržaj

rodjendaonica

Vremenom se usluga i sadržaj koje nude rodjendaonice razvijao i danas se na jednom mestu može naći i igraonica, diskoteka  za mališane, poseban kutak za one najmlađe (1-3 god.), odeljak za predah dece uz hranu, sokiće i naravno neizostavno duvanje svećica na rodjendanskoj torti, odeljak za roditelje, a veće rodjendaonice poseduju i spoljne i unutrašnje delove i za decu i odrasle. Često rodjendaonice u sklopu svojih usluga nude i crtanje po licu, tematske rodjendane (kao npr.maskenbale), usluge profesionalnog fotografa (snimljene fotografije se nako proslave ustupaju roditeljima, čime su roditelji rasterećeni beleženja najzanimljivijih trenutaka rodjendana) i sl.

 

Prednosti rodjendaonice

 

 

rodjendaonicaPrednosti rodjendaonice su veći kapacitet od kućnih uslova, u smislu većeg broja dece i roditelja koji mogu uživati u proslavi, ambijent koji je prilagođen deci – raznorazne sprave, igračke, animatori, muzika, a od posebne važnosti su i obučeni animatori koji se staraju o sigurnosti dece, zabavi i organizaciji vremena, tako da je period proslave ispunjen veselim sadržajima koji okupiraju pažnju deteta. Na taj način i roditelji se mogu opustiti i uživati. Takođe, za one koji proslavljaju rodjendan to znači manje napora oko organizacije, posluženja, čišćenja nakon proslave, što ostavlja više vremena da se opuštenije posvete gostima i uživaju zajedno sa decom u slavlju.

 

 Komentari


Napiši komentar


Ime i prezime
Komentar