Šta Vam je presudno prilikom izbora igraonice za proslavu dečijeg rođendana?
Cena.
Ambijent .
Lokacija.
Usluga.
Rezultat.
PRATITE NAS

 

      

Proslave Rodjendana - Igraonica Vidikovac "Zazu"

 

Igraonica Vidikovac      Igraonica Vidikovac      Igraonica Vidikovac

 

Osnovni paket za deciji rodjendan


Kao osnovni tip proslave rođendana u našoj ponudi nalazi se organizacija slavlja za vaše mališane u trajanju od 2,5 h i to u terminima:

 

- radnim danima     od   18h do 20,30h

- vikendom               od   12h do 14,30h; od 15h do 17,30h i od 18h do 20,30h


 

Sve proslave rodjendana ovog tipa su zatvorenog karaktera, celokupan prostor IgraoniceIgraonica Vidikovac

"Zazu" Vidikovac je vama na raspolaganju. Kapacitet rodjendaonice je optimalnih 40 mališana i 40 roditelja, mada veličina prostora omogućava maksimalno i do 70 tak odraslih. O bezbednosti mališana svo vreme brinu 3 devojke sa višegodišnjim iskustvom u organizacij proslave rodjendana a za odrasle je obezbeđen  barmen - konobar.  Igraonica Vidikovac "Zazu" vam poklanja disk sa profesionalnim fotografijama (po želji moguće je i snimanje  kratkotrajnih filmića) veselja vaših mališana. Sva hrana je u organizaciji roditelja a vama su na raspolaganju luksuzan prateći program pribora igraonice. Nudimo vam pomoć i savet u odabiru keteringa za proslave rodjendana u vidu preporuke pouzdanih firmi i dobijanja pristupačne cene. Svo piće služeno u toku rodjendana je iz našeg bara a u asortimanu se nalaze raznovrsna domaća i strana pića po pristupačnim cenama.  Uokviru igraonice Vidikovac "Zazu" se nalazi i odvojena bašta namenjena za roditelje pušače. Kompletan objekat je pokriven internet konekcijom dostupnom gostima. 

 

Cena ovakvog tipa rođendana na je 100 €.  ( u toku su akcijske cene proslave rodjendana ... za više informacija pogledajte ovde)


Igraonica VidikovacZa zakazivanje termina i dobijanje detaljnijih informacija možete nas kontaktirati ovde Igraonica Vidikovac "Zazu"

 

          Igraonica Vidikovac