Šta Vam je presudno prilikom izbora igraonice za proslavu dečijeg rođendana?
Cena.
Ambijent .
Lokacija.
Usluga.
Rezultat.
PRATITE NAS

 

      

Deciji Rodjendani - Rođendaonica "Zazu"

 

Proslava Rodjendana


Igraonice BeogradVeć nekoliko godina unazad igraonice postaju veoma popularno mesto dečije zabave. Od početka ekspanzija u našem gradu, ovakav vid igre i druženja je dočekan sa velikim  oduševljenjem, mesto gde se i mame i tate mogu bezbrižno odmoriti, pročitati novine, popričati sa prijateljima i popiti poneki sok, dom se deca odlično zabavljaju a istovremeno su im "na oku". Uvek je puno dece tako da odrasli ne moraju da budu aktivno prisutni u dečijoj igri a samo druženje mališana sa svojim vršnjacima doprinosi samostalnosti i socijalizaciji. Posebna pogodnost naših igraonica se ogleda u hladnim zimskim  ili kišovitim danima. Vremenom su igraonice dobile još jednu namenu, po mnogima postaju idealno mesto za proslavu decijih rodjendana. Zapravo, njihova popularnost u ovom aspektu je postala tolika da mališani posle proslave prvog rodjendana na ovaj način ne žele nikakav drugačiji vid proslave svog najvažnijeg dana. A i roditeljima ovo donosi mnoge prednosti:


Mnogo igračaka i veliki nesputan prostor

 

U našoj igraonici na 250 m2 Vam nudimo prelep i kreativno osmišljen prostor gde će se vaši najmiliji osećati potpuno

Igraonice Beogradslobodno i u potpunosti okupirano dostupnim zabavnim sadržajima. Veliki prostor omogućava da na jednom mestu okupite sve svoje goste i ugostite ih u reprezentativnom ambijentu kao i sve drugare slavljenika. Deca imaju svoj odvojeni prostor prepun zanimljivim i edukativnim sadržajima a vi ćete imati priliku da se svojim gostima posvetite kako dolikuje.


Bezbednost

deciji rodjendaniNaša igraonica polaže velike napore da bezbednost dece bude na najvišem nivou. Tome doprinosi i kvalifikovano osoblje kao poštovanje propisanih standarda atestiranja sprava i netoksičnosti boja. Igraonica "Zazu" se nalazi u jednom nivou i kao takva omogućava kompletnu preglednost svakog ćoška, vaši mališani će vam uvek biti u vidokrugu a i vi njima. Deciji rodjendani i kompletna dešavanja u toku njih znaju da budu vrlo haotično iskustvo. Dozvolite da svojim iskustvom animiramo decu, vodimo kroz celokupan program rodjendana i za to vreme organizujemo igru, nadgledamo i kontrolišemo njihove postupke. Na taj način postajemo sigurni da će zabana dečija igra ostati u tim okvirima u toku trajanje cele proslave a vama omogućavamo bezbrižno vreme koje možete posvetiti svojim gostima.


Animacija

 

Roditelji znaju da pažnju dece uvek treba iznova osvajati i da onoliko koliko je njima igra interesantna toliko je i moguće dadeciji rodjendani druženje bude bez problema. Čim zanimacija postane jednolična počinji problemi  u vidu koškanja, zadirkivanja i ekspresije različitog nezadovoljstva. Igraonica "Zazu" vam nudi najsavremenije prostore za animaciju opremljene spravama za penjanje, provlačenje i skakanje koje će dečiju potrebu za  fizičkom aktivnošću usmeravati na bezbedan i organizovan način. Obilje različitih igračaka će najmlađima pružiti sate dobrog provoda kroz lagane i intuitivne igrice. A tu je i svakako naše osoblje koje svojim višegodišnjim iskustvom sa sigurnošću zna kada je vreme da se klinci usmere na drugačije vidove zabave kao i da ih pravilno usmeri u igranju. Naravno da  za vreme rođendana možete organizovati i dodatnog animatora (klovn, mađioničar ili kostimirane likove) u svojoj režiji ili se o tome možete dogovoriti i sa nama a mi ćemo vas uputiti na naše saradnike sa kojima imamo uspešnu saradnju.


Dekoracija i usluga

Decije igraonice Beograd DekoracijaOvde se pre svega obraćamo roditeljima jer su upravo oni zapostavljena strana na klasičnomdeciji rodjendani decijem rođendanu. Naš prostor rezervisan za druženje odraslih je pažljivo koncipiran i organizovan tako da pruži ugođaj prijatnog ambijenta koji ni po čemu ne zaostaje za vrhunskim beogradskim kafićima namenjenim isključivo odraslima. Sa sigurnošću tvrdimo da ćete sate provedene u našem prostoru pamtiti po ugodnom vremenu i ljubaznoj usluzi. Samu igraonicu je moguće dodatno ukrašavati balonima, trakama, cvećem... sve u dogovoru sa roditeljima.


 

 

 

Paketi u ponudi naše igraonice za proslavu decijeg rodjendana su :

 

- osnovni paket

- deciji maskenbal

- kids disco


U nadi da ćete prepoznati našu igraonicu kao idealan prostor za proslavu rođendana vaših najmilijih vas pozivamo

da se za sva pitanja i nedoumice kontaktirate Igraonicu "Zazu" a mi ćemo dati sve od sebe da vam izađemo u susret

i da Vašoj deci priredimo nezaboravau proslavu rodjendana.

 

Decije igraonice Beograd         Decije igraonice Beograd      Decije igraonice Beograd