Šta Vam je presudno prilikom izbora igraonice za proslavu dečijeg rođendana?
Cena.
Ambijent .
Lokacija.
Usluga.
Rezultat.
PRATITE NAS

 

      

Igraonice Beograd - Igraonica Zazu

 

Svakodnevne aktivnosti

decije igraonice Vidikovac

Same igraonice već godinama ne prestaju da budu omiljeno okupljalište najmlađih

ali i njihovih roditelja. Mesto gde se deca kreativno zabavljaju i druže sa vršnjacima

dok za to vreme odrasli mogu da iskoriste za sebe i svoj odmor, uvek će nailaziti

na oduševljenje. Sam koncept podrazumeva nesputanu zabavu mališana pod budnim okom animatora, fizičku aktivnost kroz savlađivanje različitih poligona i prepreka i socijalizaciju sa vršnjacima. U vremenu kada roditelji imaju sve manje vremena da se aktivno posvete i učestvuju u igri sa decom, sama ideja igraonice se sama nameće kao rešenje za kvalitetno i edukativno trošenje energije deteta.  

 

 

Mesto vaše zabave i igre

 

Igraonica Zazu se nalazi na teritoriji opštine Rakovica i samim položajem gravitiradecije igraonice Vidikovac

ka ljudima sa lokacija Vidikovac, Čukarica, Cerak, Rakovica. Omogućili smo prijatan  ambijent odraslima a obilje maštovitih zanimacija najmlađima. Sa ponosom ističemo da se taj naš trud dokazao kao ispravan, jer je Igraonica Zazu prepoznata kao odlično mesto za  provod i vremenom dobila stalnu klijentelu. Sve više roditelja i dece ponovo bira naš prostor za svoju zabavu. Na raspolaganju su vam  prostor od preko 250 m2 u jednom nivou, gde je fizički odvojen prostor za decu, te su vam mališani uvek u vidokrugu. Bezbednost dece nam je jedan od prioriteta i zato je sva naša oprema propisno sertifikovana a  sama igraonica zadovoljila sve stroge zakonske kriterijume za ovu vrstu delatnosti.


decije igraonice Vidikovac

 

Dođite i uverite se sami u sve prednosti koje vam Igraonica "Zazu" pruža a mi smo sigurni da ćete nam se ponovo vraćati na zajednička druženja.

 

 

decije igraonice cukarica