Šta Vam je presudno prilikom izbora igraonice za proslavu dečijeg rođendana?
Cena.
Ambijent .
Lokacija.
Usluga.
Rezultat.
PRATITE NAS

 

      

Igraonica Zazu - Kreativna radionica

 

Decije igraonice Beograd

 

Dragi roditelji,

 
U našoj igraonici “Zazu” planiran je projekat dečije radionice koja ima za cilj da u radu sa decom ostvari jedan vid kreativnog razvoja. Koncept radionice se zaniva na stvaranju uslova za kreativnu igru, što je naše primarno zanimanje, podsticanjem razvoja perceptivnih i intelektualnih funkcija, uvežbavanje kao i razvijanje finih i krupnih motoričkih radnji, kao i razvijanje socijalne svesti u saradnji deteta sa drugom decom kao i potenciranje na kolektivnom radu.
 
Obaveštavamo Vas da su u toku prijave za projekat kreativne radionice koja za cilj ima rad sa decom radi ostvarivanja kreativnog razvoja. Dozvolite svom detetu da bude važno i sigurno u svoj rad. Kontaktirajte nas za više informacija.
 
Radionica će se okvirno održavati vremenu od 15 h do 17 h i u sklopu nje će se formirati grupe dece u zavisnosti od godina starosti i afiniteta samog deteta. Tačan raspored i plan termina će se usaglasiti nakon prijave dece uz dogovor sa roditeljima.  Preporučena uzrast dece je od 3 do 10 godina. Za naš početni plan  i sadržaj rada pogledajte ovde.
Plaćanje se vrši po dolasku i iznosi 350 din. po detetu. Moguća je i poželjna prijava deteta za celomesečni program i tada se stiču posebne pogodnosti za plaćanje. U okviru cene je uračunat sav prateći i potrošni materijal koji mališani koriste. Prisustvo roditelja u igraonici nije obavezno. Svi radovi dece će biti izloženi na periodičnim izložbama u okviru igraonice a organizovana prodaja će imati humanitarni karakter. Radionica će se odvijati u organizaciji kvalifikovanih predavača i instruktora. O kvalifikacijama izvođača možete pročitati ovde.
 
 

Sva su deca umetnici na svoj način

 
Decije igraonice BeogradOvaj projekat je osmišljen sa ciljem podsticanja dečijeg stvaralaštva, kreativnosti i razvoj osećaja delotvornosti kroz obuku za razne tehnike oslikavanja i modelovanja od raznovrsnih materijala, pri čemu se potencira razvoj manipulativnosti, istrajnosti i osećaja za primenjenu umetnost kao i likovnu umetnost.
Kreativnost se može definisati kao spajanje stvari na nove načine, viđenje sveta na drugi način ili drugačiji pogled na probleme. Svima nama potrebna je kreativnost kako bi rešavali svakodnevne probleme u životu. Svako je na neki način kreativan. Ne možete detetu dati talenat, ali možete mu pomoći da izvežba oko, uho i način razmišljanja. Možete pomoći detetu da razvije koncentraciju, kompetenciju, istrajnost i optimizam neophodan za razvijanje kreativnosti.
 
 

Kreativnost dece je neograničena, samo ju je potrebno usmeriti

 
Dečje stvaralaštvo i kreativnost značajne su poluge u ukupnom dečjem razvoju. Zahvaljujući stvaralaštvu, deca imaju prilikeDecije igraonice Beograd da bolje upoznaju svoje mogućnosti, da stvore pozitivnu sliku o sebi, da se iskažu, potvrde kao ličnost i dokažu svoje mogućnosti.
Mala deca osećaju emocionalnu satisfakciju kada su uključeni u proces stvaranja umetnosti, bez obzira da li se radilo o modelovanju plastelinom, crtanju voštanim bojama ili pravljenju određenih predmeta. Njihova satisfakcije dolazi od osećaja da imaju kontrolu nad materijalima koje koriste i osećaja samostalnosti prilikom odlučivanja šta će i kako da naprave. Odluka šta mogu napraviti i koje će materijale pri tom koristiti može predstavljati njihovu prvu priliku da budu nezavisni prilikom izbora i odlučivanja.
 
 

Dozvolite im da budu važni i sigurni u svoj rad

 
 
Decije igraonice BeogradPraveći umetnost deca, takođe, grade samopoštovanje, jer imaju priliku da izraze šta misle i osećaju. Kada učestvuju u umetničkim aktivnostima sa svojim vršnjacima povratna informacija koju oni daju jedni drugima gradi samopoštovanje učeći ih da prihvate kritičko mišljenje i pohvale od drugih.
Umetničke aktivnosti u malim grupama takođe pomažu deci da vežbaju važne socijalne veštine kao što su naizmeničan rad, deljenje i dogovaranje.