Šta Vam je presudno prilikom izbora igraonice za proslavu dečijeg rođendana?
Cena.
Ambijent .
Lokacija.
Usluga.
Rezultat.
PRATITE NAS

 

      

Igraonica Vidikovac „Zazu“

 

Nova promocija proizvoda – AngelSounds

 

angelsoundKako je naša delatnost uvek i bila usmerena ka srećnom roditeljstvu i bezbrižnom detinjstvu, odlučili smo da vam predstavimo novi revolucionarni proizvod koji će u mnogome period trudnoće učiniti zanimljivijim. Naime, uz pomoć uredjaja koji je simpatično nazvan AngelSound sada je moguće ostvariti još jednu povezanost sa bebom dok je još u maminom stomaku. Uređaj je potpuno bezbedan, verifikovan i odobren od strane stručnih komisija EU a radi na principu ultrazvuka. Sa njim možete u bezbrižnom kućnom okruženju u svakom momentu čuti otkucaje bebinog srca, prva meškoljenja, pokrete i štucanja.

 


 

Zašto AngelSound?

angelsound 

Poznato je da u toku trudnoće, majka i beba razvijaju simbiotičku vezu i da osećanja jedne ili druge jedinke bitno utiču na celokupno ponašanje. Kada je majka opuštena i srećna, beba takođe uživa i pravilno se razvija. Onoga trenutka kada je dan prepun stresa i trzavica budite sigurni da i beba pati zajedno sa vama. Nepostoji jednostavniji način da se majka opusti nego li da uživa u ritmu otkucaja bebinog srca sa saznanjem da novi život buja u njoj. Medicinski je dokazano da zvukovi bebe umiruju majku, organizam luči hormone koji utiču na sreću i opuštenost a povratno cela pozitivna energija se preslikava i na bebu. Zašto sebi ne dozvoliti trenutke umirujućeg zadovoljstva u tako stresnim okolnostima?
 

Kako funkcioniše AngelSound?

 

angelsoundBebino srce kuca ritmom od 120 do 160 otkucaja u minuti. Uz pomoć uređaja AngeSound možete uživati u tom ritmu već od 14. nedelje trudnoće pa do samog kraja. Aparat će detektovati sve šumove koje proizvodi beba kao što su još i štucanje, udarci, pomeranje i meškoljenje i uz pomoć slušalica omogućavati majci (i svim ostalim dragim osobama) da uživaju u ovom neponovljivom i jedinstvenom iskustvu. Napomonjemo da AngelSound nije zamena za medicinski tretman i da se ne može koristiti u bilo koje dijagnostičke svrhe. Takođe je normalno da ponekad nismo u mogućnosti da detektujemo zvukove bebinog srca u zavisnosti od položaja koji beba zauzima. Pored toga, omogućeno je i snimanje kontinuiranih zvukova i kasnija reprodukcija. Dokazano je da malim novorođenčadima vrlo umirujuće zvuče sopstveni zvukovi otkucaja srca, koje su imali priliku da slušaju proteklih meseci u maminom stomaku. Evo još jednog načina da prirodnim putem umirite vašu bebu.

 

AngelSound – Odličan poklon

 


Za sve informacije o proizvodu možete se informisati na sajtu angelsound.rs ili u samoj igraonici Zazu na Vidikovcu. Uređaj AngelSound je definitivno odličan poklon svakoj trudnici koji možete nasleđivati i nanovo poklanjati bliskim osobama. Učinite jedinstvene trenutke trudnoće nezaboravnim iskustvom.Komentari


Napiši komentar


Ime i prezime
Komentar